Bouwkavel Lichtschip 2 te Houten

De bouwkavel is gelegen op een fraaie zicht locatie aan het water, langs “De Rede”, één van de entreewegen van Houten. De kavel is gelegen op bedrijventerrein “De Meerpaal”. Dit bedrijventerrein is gelegen op circa 2 autominuten van de snelweg A27 (Almere-Breda) en enkele minuten van het verkeersknooppunt “Oudenrijn”.

Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Er zijn nieuwe bushaltes gerealiseerd aan beide zijden van De Rede, gelegen tegenover de kavel. De haltes sluiten aan op de nabijgelegen tunnel bij het Weerwagenpad. De bus rijdt o.a. naar NS Station Houten, vanwaar u binnen 8 minuten op Utrecht CS bent.

In combinatie met F5 Projectengroep BV kan men gezamenlijk, geheel naar eigen wensen, een bedrijfsgebouw laten ontwerpen en realiseren. De locatie is bij uitstek geschikt voor bedrijven die hoogwaardige representatieve bedrijfsruimte in combinatie met kantoor en/of showroom zoeken op een schitterende locatie.

Zowel koop van de kavel met een bouwclaim als het huren van een nog te ontwikkelen representatief gebouw is bespreekbaar. Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen of de mogelijkheden te bespreken.

Kadastrale gegevens:
Houten, sectie H, nummer 2519, kadastraal groot ca. 2.494 m²

Bestemming:
De bouwkavel valt binnen het bestemmingsplan Het Rondeel – De Meerpaal en heeft de bestemming bedrijventerrein en is geschikt voor bedrijven tot en met categorie 4.2. De maximale bouwhoogte is 14 meter. Perifere detailhandel, of ondergeschikte detailhandel is op onderhavige locatie ook mogelijk.

Vermelde informatie is met de grootste zorg opgesteld. Rijneveld Real Estate Services BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Projecten

 • Bouwkavel Lichtschip 2 te Houten

  Plaats
  Houten

  Type
  Bouwlocatie
 • Business Complex Zoetermeer

  Plaats
  Zoetermeer

  Type
  Bedrijfsruimte met kantoor